http://www.tutocuisine.com/2014/09/atelier-preparation-de-dombre/
1 - I will not try this recipe. I tried another recipe using pig tails and Ben wouldn't even touch it. I don't need that kind of negativity! However, I do want to try the dombré at some point... but with what?
2 pig tails 4 queues de porc
1 cup lentils 300 g de lentilles
2 cups broth 1 oignon haché
2 tranches de poitrine fumée
1 bouquet garni
huile
1 piment entier
clous de girofles
Sel
Poivre
- Après les avoir coupés en morceaux, faire cuire les queues de porcs dans de l'eau pendant 20 min.
- Pendant ce temps, faire revenir le bouquet garni, l'oignon haché, la poitrine fumée et le piment dans une poêle huilée.
- Ajouter les lentilles et couvrir d'eau.
- Incorporer les clous de girofle et laisser mijoter un quart d'heure.
- Ajouter les queues de porcs et laisser cuire pendant 1h.
- Meanwhile, make the dombré.
- Assaisonner et incorporer des boulettes de dombrés. Laisser cuire encore un quart d'heure.
Dombré
3 1/2 cups of flour
1 cup water
1 tsp salt
1 Tbsp of oil
- With the flour in a large bowl, create a well in the middle.
- Add the oil, salt and water.
- Work with your hands to create a ball that isn't tacky; add water or flour to achieve the correct texture.
- Roll into small balls and set aside until it's time to add them to the stew.
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