There are always loads of recipes I'd like to try but lose them before I do. This is where I can record recipes I find interesting and keep notes on my experiments with them.

I have a system that I've adopted for working through recipes:

1 - New recipes are saved to the Experimental Mouffette and is labeled : Untested
2 - As I'm working out the changes I'd like to make (if any) it is labeled : Testing
3 - Once I think I've got the correct formula it is labeled : Test 1
4 - IF I am able to reproduce the effect a second time it is labeled : Test 2 - if I am not able to reproduce the effect, it remains Test 1
5 - The same process as step 4 is used to graduate it to Test 3
6 - Once I have been able to reproduce the effect successfully 3 times, it graduates to my main blog, La Mouffette Gourmande

European Union visitors, please visit the following link concerning cookies (the computer kind, not he eating kind) Blogger cookies

Tuesday, December 20, 2022

Tête en fromage - Untested


2 jarret de porc avec peau enlevée
1 oignon moyen haché
Couvrire d'eau et cuire. Refroidir. Enlever les os et le gras et couper en petit morceau. Mesurer le bouillon et ajouter de l'eau pour faire 4 tasses. Ajouter la viande au bouillon et ajouter 2 tsps canelle, 1/4 tsp clou, 1/2 tsp celery seed, 2 gousse d'ail haché, sel et poivre. Bouillir quelques minutes, verser dans des moules et réfrigérer

Tête en fromage
2 jarret de porc avec peau enlevée
1 oignon moyen haché
Couvrire d'eau et cuire. Refroidir. Enlever les os et le gras et couper en petit morceau. Mesurer le bouillon et ajouter de l'eau pour faire 4 tasses. Ajouter la viande au bouillon et ajouter 2 tsps canelle, 1/4 tsp clou, 1/2 tsp celery seed, 2 gousse d'ail haché, sel et poivre. Bouillir quelques minutes, verser dans des moules et réfrigérer

No comments:

Post a Comment