Concombres tranchés 250ml / 1/2 of a long English cucumber, peeled and sliced
Oignons émincés 375ml / 1 medium onion, minced
Piments verts émincés 250ml / 1 yellow pepper, minced
Beurre 50ml / 3 Tbsps butter
Bouillon de volaille 1L / 4 1/3 cups chicken broth
Farine forte 30ml / 2 Tbsps flour
Jaunes d'oeufs 2 / 2 egg yolks
Lait 250ml / 1 cup milk
Sel 2ml / 1/2 tsp salt
Poivre 1ml / 1/4 tsp pepper
Concombres en dés 250ml / 1/2 of a long English cucumber, peeled and diced fine
Garnish - either with chives or with fresh tarragon.
Garnish - either with chives or with fresh tarragon.
Faire revenir dans le beurre les concombres pelés, les oignons et le piments verts. / Melt the butter and sauté the cucumber, onion and pepper
Singer (saupoudrer de farine). / Sprinkle the flour over and mix in well.
Mouiller avec le bouillon de volaille. / Add the chicken broth.
Assaisonner. / Season with salt and pepper.
Cuire à feu doux pendant environ 45 minutes. / Cook for about 45 minutes at a slow simmer.
Passer au tamis. / Run through a food mill or use an immersion blender.
Remettre à cuire pendant 10 minutes. / Cook another 10 minutes.
Lier avec les jaunes d'oeufs battus avec le lait. / In a small bowl, whisk together the egg yolk and the milk. Whisk slowly into the soup.
Servir immédiatement et garnir de concombres pelés, épépinés et coupés en petits dés. / Serve immediately with diced cucumber garnish and, if using, tarragon.
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