There are always loads of recipes I'd like to try but lose them before I do. This is where I can record recipes I find interesting and keep notes on my experiments with them.

I have a system that I've adopted for working through recipes:

1 - New recipes are saved to the Experimental Mouffette and is labeled : Untested
2 - As I'm working out the changes I'd like to make (if any) it is labeled : Testing
3 - Once I think I've got the correct formula it is labeled : Test 1
4 - IF I am able to reproduce the effect a second time it is labeled : Test 2 - if I am not able to reproduce the effect, it remains Test 1
5 - The same process as step 4 is used to graduate it to Test 3
6 - Once I have been able to reproduce the effect successfully 3 times, it graduates to my main blog, La Mouffette Gourmande

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Monday, October 10, 2011

Untested - Poulet doré glacé au miel

2 c. à table de beurre
6 cuisses de poulet (3lbs)
un quart de tasse d'oignons finement haché
deux tiers de tasse de bouillon de poulet
un tiers de tasse de miel liquide
un quart de tasse jus de citron
1 c. à thé de gingembre broyé
1 c. à table de sauce soya
Abricots épicés ???

Dans une grande poêle faire fondre le beurre et faire brunir rapidement les deux côtés des cuisses de poulet; ajouter du beurre si nécessaire. Mélanger les autres ingrédients et chauffer jusqu'à ébullition. Verser sur le poulet, recouvrir et cuire lentement; retourner et arroser le poulet à toutes les 15 minutes pendant 45 minutes ou jusqu'à ce que le poulet soit tendre. Servir sur un lit de riz chaud; garnir d'abricots épicés.

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